Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

DOLCECLIMA SILENT 10P Mobiele airco VANTUBO - VANTUBO AIR

menu
Ga naar de inhoud
DOLCECLIMA SILENT 10P
Monoblockairconditioners - verplaatsbaar. Bestemd om onmiddellijk plaatselijk vertrekken te koelen. Dankzij de capaciteit 10 000 BTU kunnen de toestellen zonder probleem worden gebruik in grote vertrekken in woningen, kantoren en handelspanden. Ze hoeven niet permanent in de structuur van het gebouw te worden geïntegreerd. Ze zijn een doeltreffend, getest alternatief voor typische airconditioningsystemen. U hoeft enkel de stekker in het stopcontact te steken en de speciaal geprofileerde buis voor warmeluchtuitlaat bv. door een gekipt raam te steken.

DOLCECLIMA SILENT 10P
Verplaatsbare monoblockairco om lucht te koelen in een vertrek met een oppervlakte _tot ongeveer*_30 m2_ en een hoogte tot 2,5 m. Laag energieverbruik - energieklasse A.
Laag minimaal geluidsniveau - slechts 38 dB. Technologie BLUE AIR die de koelefficiënt meer dan verdubbelt. Hoeft niet permanent te worden gemonteerd. Draaiwieltjes en handgrepen om het toestel te verplaatsen. Gereed voor gebruik na aansluiting op een stopcontact van 230 V.
NO TANK Systeem = zonder reservoir.
De condens verdampt vanzelf, zodat u geen reservoir hoeft te legen.
Touchscherm; Afstandsbediening;
Filtering: actieve koolstof, HEPA, fotokatalyse;
Energieklasse A;
Koelvermogen: 10000 BTU.
Nominaal koelvermogen: 2,6 kW;
Maximaal luchtdebiet: 355 m3/u;
Maximaal geluidsniveau (EN12102):>63dB(A);
Breedte: 396 mm; Hoogte: 460 mm; Diepte: 762 mm;

PRIJS vandaag: 359 incl.BTW

*OPGELET:  De aanwijzingen voor de keuze van een gepast toestel voor een bepaalde oppervlakte zijn enkel indicatief en maken geen onderdeel uit van een aanbod in de juridische zin van het woord. Bij de opmaak van deze aanwijzingen zijn we ervan uitgegaan dat het om een normaal woonvertrek gaat, dat niet hoger dan 2,5 m is, in een normale woning met een gemiddelde blootstelling aan zonnestralen, in een gebouw dat qua isolatie voldoet aan de huidige normen. De toestellen hebben elk hun eigen capaciteit en hun efficiëntie hangt af van verschillende factoren zoals: de grootte van het vertrek, de ligging tegenover de zon, het aantal ramen, de isolatie van het gebouw, het aantal en soort elektrische toestellen dat warmte genereert in het vertrek enz. Als er een precieze keuze van toestel vereist is, kan dit enkel gebeuren door een gekwalificeerd ontwerper van airconditioninginstallaties, die op basis van de bestaande omstandigheden een ontwerp opmaakt en daarbij de nodige berekeningen verricht voor de behoefte aan warmte/koelte om een bepaalde temperatuur in een bepaald vertrek te bekomen.
Terug naar de inhoud