UNICO INVERTER 12HP Airco zonder buitenunit VANTUBO - VANTUBO AIR

menu
Ga naar de inhoud
UNICO INVERTER 12HP
Monoblockairco. Bestemd om vertrekken in woningen, kantoren, handelspanden, hotels enz. te koelen en bij te verwarmen Dankzij de invertertechnolgie controleert het toestel voortdurend het variabele toerental van de compressor en past het vermogen aan aan de warmtebehoefte. Hierdoor vermindert het energieverbruik zelfs tot 30% in vergelijking met andere oplossingen. Ook blijft het lawaai op die manier beperkt tot een minimum.

INVERTER 12HP
Monoblockairco om lucht te verwarmen en te koelen in een vertrek met een oppervlakte tot ongeveer* 40 m2 .
Montage: “hangend” aan de binnenkant van een buitenmuur.
Nominaal koelvermogen: 3,1 kW;
Nominaal verwarmingsvermogen: 2,7 kW;
Maximaal luchtdebiet binnen: 490 m3/u;
Breedte: 902 mm; Hoogte: 506 mm; Diepte: 229 mm;
Optie:
PRIJS Vandaag: 1389 incl.BTW
De montage is eenvoudig en wordt enkel binnenshuis uitgevoerd. Er hoeft geen koelinstallatie tussen de binnen- en buitenunit te worden aangelegd. Het volstaat om de airconditioner aan te brengen op een buitenmuur waarin twee openingen met een diameter van 16-20 cm zijn gemaakt.
Er hoeven geen werken op een hoogte te worden verricht en u hebt geen hulp van vaklui nodig. Het toestel wordt aangesloten op een stopcontact van 230 V/50 Hz.
Begrepen in de set van het toestel:
+ Installatieschema op schaal 1:1.
+ Stalen montagelijst.
+ Twee flexibele vellen uit hard polypropyleen om de openingen te beveiligen/buizen aan te leggen.
+ Twee interne moffen om de buizen te beveiligen.
+ Twee ronde, uitvouwbare roosters met een diameter van 202 mm.

+ Set pakkingen en bevestingsschroeven.

Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,

*OPGELET:  De aanwijzingen voor de keuze van een gepast toestel voor een bepaalde oppervlakte zijn enkel indicatief en maken geen onderdeel uit van een aanbod in de juridische zin van het woord. Bij de opmaak van deze aanwijzingen zijn we ervan uitgegaan dat het om een normaal woonvertrek gaat, dat niet hoger dan 2,5 m is, in een normale woning met een gemiddelde blootstelling aan zonnestralen, in een gebouw dat qua isolatie voldoet aan de huidige normen. De toestellen hebben elk hun eigen capaciteit en hun efficiëntie hangt af van verschillende factoren zoals: de grootte van het vertrek, de ligging tegenover de zon, het aantal ramen, de isolatie van het gebouw, het aantal en soort elektrische toestellen dat warmte genereert in het vertrek enz. Als er een precieze keuze van toestel vereist is, kan dit enkel gebeuren door een gekwalificeerd ontwerper van airconditioninginstallaties, die op basis van de bestaande omstandigheden een ontwerp opmaakt en daarbij de nodige berekeningen verricht voor de behoefte aan warmte/koelte om een bepaalde temperatuur in een bepaald vertrek te bekomen.
Terug naar de inhoud