Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

PURY BABY Luchtreiniger VANTUBO - VANTUBO AIR

menu
Ga naar de inhoud
PURY BABY
Luchtreiniger met meerlaagse filtratie.
Kleine afmetingen, neemt weinig ruimte in beslag. Het kan gemakkelijk op een bureau, aanrecht of gewoon op de vloer worden geplaatst. Verwijdert effectief onaangename geuren, tabaksrook, pollen, bacteriën, fijnstof, organische vluchtige stoffen en gassen die in huis ontstaan. Het HEPA-filter in combinatie met een voorfilter en een actief koolfilter is een garantie voor maximale filtratie-efficiëntie. Het verfijnde ontwerp met een matte afwerking in puur wit maakt het een perfect element in elk interieur.

PURY BABY
Compacte afmetingen, Compacte vorm, Mooie witte kleur, Matte afwerking. Verwijdert effectief geuren, rook, pollen, bacteriën, schimmels, fijnstof, vluchtige organische stoffen en giftige gassen die thuis worden gegenereerd. Deeltjesfiltratie-efficiëntie: CADR 130 m3 / h SOFT TOUCH-bedieningspaneel met decoratieve meerkleurige LED-verlichting. Mogelijkheid om constant veranderende kleuren in te stellen of een gekozen kleur. Mogelijkheid om een van de drie ventilatorsnelheden te kiezen.
SLEEP-functie voor maximale stilte en het uitschakelen van de ledverlichting.
Mogelijkheid om de werkingsduur in te stellen.
Signalering van de noodzaak om het filter te vervangen.


Aanbevolen oppervlakte: _tot*_16 m2_
Filters: voorfilter, actieve kool, HEPA
Stroomverbruik: 23 W
Geluidsdruk min/med/max:   33/42/55 db(A)
Afmetingen H / B / D /: 388/195/195 mm
Netto gewicht: 2 kg

PRIJS vandaag: €99 incl.BTW*OPGELET:  De aanwijzingen voor de keuze van een gepast toestel voor een bepaalde oppervlakte zijn enkel indicatief en maken geen onderdeel uit van een aanbod in de juridische zin van het woord. Bij de opmaak van deze aanwijzingen zijn we ervan uitgegaan dat het om een normaal woonvertrek gaat, dat niet hoger dan 2,5 m is.
Terug naar de inhoud