ZONDER BUITENUNIT - VANTUBO airco zonder buitenunit

menu
Ga naar de inhoud
+ Een mooiere gevel over de hele wereld!
Onze klimaatregelaars zonder buitenunit, de monoblockairco’s UNICO, werken nu al in duizenden huizen over de hele wereld.
Belangrijkste voordelen die onze monoblockairco’s onderscheiden van traditionele airco’s:
+ Zonder buitenunit.
Enkel een binnenunit die tegelijk alle elementen van een “buitenunit” bevat.

+ Geluid beperkt tot een minimum.
De moderne technologie beperkt het geluid zelfs tot 27 dBA, d.w.z. tot het niveau van een gefluisterd gesprek.

+ Eenvoudige en snelle montage.
De montage vergt niet veel meer dan een tiental  minuten en wordt volledig binnenshuis uitgevoerd. Het volstaat om twee openingen in de buitenmuur te maken.

+ Esthetische gevel.

In plaats van de “lelijke” buitenunit slechts twee bijna onzichtbare ventilatieroosters met een diameter van 16 of 20 cm.

+ Modern en praktisch design.

Ergonomische behuizing, elegant uitzicht van het toestel. Mogelijkheid om het toestel te monteren bij de vloer of het plafond, zonder negatieve invloed op het interieur.  


+ Koeling in de zomer.

Comfortabel wonen en werken, zelfs tijdens een hittegolf. Automatische aanpassing van de werkingsparameters volgens de heersende en geprogrammeerde kamertemperatuur.
+ Bijverwarmen in de lente en de herfst.
De warmtepompfunctie garandeert een comfortabele temperatuur binnenshuis, zelfs bij vriestemperaturen buiten. Dankzij het lage stroomverbruik en de bliksemsnelle aanpassing bij plotse temperatuurschommelingen is dit een ideale oplossing voor de koele overgangsperiode in de lente en herfst.
+ Verwarmen in de winter.
De warmtepomp en het elektrische verwarmingselement zorgen voor een comfortabele binnentemperatuur in elk seizoen. Deze functie is bijzonder belangrijk wanneer u om een of andere reden geen of moeilijk gebruik kunt maken van andere warmtebronnen.

+ 30% energiebesparing.
Onze airconditioners zonder buitenunit gebruiken technologie die gebaseerd is op een inverter. Dit laat toe om 30% minder energie te gebruiken in vergelijking met traditionele airconditioningtoestellen.
Montage
Voor de montage van de monoblockairco’s zijn geen speciale werktuigen of ingewikkelde installaties vereist. Er dienen enkel twee openingen met een diameter van 16 of 20 cm in de buitenmuur te worden gemaakt. Het toestel moet rechtstreeks op die openingen worden aangebracht aan de binnenkant van de muur. Alle werkzaamheden, met inbegrip van de montage van de roosters, kunnen binnenshuis worden verricht. Voor de voeding is een normaal stopcontact van 230 V/50 Hz nodig. Alle elementen die nodig zijn voor de installatie zoals op de film getoond, worden bij het toestel geleverd.

Het toestel kan bijna overal worden geïnstalleerd, zelfs in het Colosseum in Rome en ook in Den Haag...

Den Haag

Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,

Terug naar de inhoud