VORTOLIFT split - Amerikaanse+Europese pompen+opvoerinstallatie+rioolagreggaten

Ga naar de inhoud


VORTOLIFT I SPLIT I  

Moderne en efficiënte pomp- en vermaaltoestellen waarmee toiletten, badkamers en keukens zonder probleem op elke plaats kunnen worden geïnstalleerd. Ze verpompen afvalwater met een snelheid van 277 l/min, tot een hoogte van 11 m en over een afstand tot 150 m met een buis van 32-40 mm diameter. Ze zijn bestemd om rechtstreeks achter een toiletpot met universele uitlaat te monteren. Uiterst stille motor. Volledig automatische werking. Geïntegreerde terugslagklep. Het afvalwater uit het toilet, de badkamer en de keuken met een temperatuur tot 70ºC mag fecaliën, toiletpapier, zuren en vetten bevatten.

Gepatenteerd SPLIT-SYSTEM De loskoppelbare constructie uit twee elementen verwijdert onaangename geuren volledig en laat tegelijkertijd toe om bliksemsnel pannes van het toestel te verhelpen wanneer het geblokkeerd raakt door andere materialen dan fecaliën en toiletpapier.  Alle toevoer- en afvoeraansluitingen voor vuil water, die een belangrijke invloed hebben op het esthetische uitzicht van de badkamer, blijven onzichtbaar.  In deze moderne constructie is de opvangkorf geëlimineerd, die in andere toestellen zo gemakkelijk geblokkeerd raakt.  Dankzij deze oplossing is de kans dat de pomp door andere materialen dan fecaliën en toiletpapier geblokkeerd raakt, tot een minimum beperkt.

Esthetisch

Alle aansluitingen, zowel aan perszijde als toevoerzijde, blijven volledig onzichtbaar. Hierdoor is het probleem met lelijke buizen opgelost. Bovendien kunnen de buizen in bijna elke richting worden aangelegd.

Comfort

SPLIT-SYSTEM lost ook het probleem van onaangename geurtjes op. De fecaliën worden vermalen nadat ze het afvalwaterreservoir hebben verlaten, zodat er geen kwalijk ruikend sediment achterblijft in het reservoir*. In geval van eventuele pannes wanneer het toestel bv. geblokkeerd raakt door andere materialen dan fecaliën en toiletpapier, kunnen die bliksemsnel worden verholpen zonder dat de toiletpot moet worden gedemonteerd of er speciale werktuigen nodig zijn!  
*In toestellen van andere producenten verloopt het vermaalproces in de afvalwaterkamer, waardoor er resten vermalen fecaliën achterblijven.  Hierdoor ontstaan er onaangename geuren en moet de binnenkant van reservoir met de hand worden gereinigd om die te verwijderen.

100% Europees.

Dit toestel is geproduceerd in de Europese Unie door verantwoordelijke en goed betaalde ingenieurs, die belastingen betalen, en met behulp van professionele, moderne apparatuur.

4 jaar extra garantie!

De geteste kwaliteit en betrouwbaarheid bevestigen we met 12 maanden garantie, die u gratis kunt verlengen met nog eens 48 maanden. Gedetailleerde informatie krijgt u bij onze specialisten en vindt u in de documentatie die bij het toestel is gevoegd.

Geen problemen met onderhoud!

Dankzij de speciale constructie kunt u in 3-4 minuten zelf 99% van alle eventuele pannes in verband met de toevoer van andere materialen dan fecaliën en toiletpapier naar het toestel verhelpen, zonder dat hiervoor aanvullende werktuigen nodig zijn.

Parameters

De maximale opvoerhoogte bedraagt tot 11 meter en het debiet 277 liter per minuut. Dit is van bijzonder groot belang voor de duur van de werkcyclus. Zo worden lawaai en energieverbruik bij het vermalen en verpompen van het afvalwater beperkt. Dankzij de stevige onderdelen waaruit het toestel is gebouwd, kan het ook worden gebruikt om heet water uit wasmachines en vaatwassers met een temperatuur tot 70ºC te verpompen.


Technische gegevens
VORTOLIFT
Koop
nu!
catalogus- kaart
type waaier
vrije
doorlaat mm
behuizing
van de pomp
debiet
max. l/min.
hoogte
max.
m
vermogen van de motor W
max.temp.
afvalwater
1SPLIT
OPEN
vermaler
polymeer
277 11 600 70
2SPLIT
OPENvermaler
polymeer
277 11 600 70
3SPLIT
OPENvermaler
polymeer
277 11 600 70

3POWER

OPEN

vermaler

polymeer

277

11

1000

70

VORTOLIFT I 1 ISPLIT

Diameter van de aansluiting perszijde: 32/40 mm; Diameter van de aansluitingen toevoerzijde: 1 x 100 mm (afvalwater uit toiletten); Lengte: 175 mm; Breedte: 450 mm; Hoogte: 270 mm

VORTOLIFT I 2 ISPLIT

Diameter van de aansluiting perszijde: 32/40 mm; Diameter van de aansluitingen toevoerzijde: 1 x 100 mm (afvalwater uit toiletten); 1 x 32/40 mm - bovenaan (afvalwater uit wastafels, gootstenen, vaatwassers, wasmachines); Lengte: 175 mm; Breedte: 450 mm; Hoogte: 270 mm;

VORTOLIFT I 3 ISPLIT

Diameter van de aansluiting perszijde: 32/40mm; Diameter van de aansluitingen toevoerzijde: 1 x 100 mm (afvalwater uit toiletten);   1 x 32/40 mm - bovenaan (afvalwater uit wastafels, gootstenen, vaatwassers, wasmachines); 1 x 32/40 mm - onderaan (afvalwater uit badkuipen, douches, bidets); Lengte:175 mm; Breedte: 450 mm; Hoogte: 270 mm;

VORTOLIFT I POWER I

vermogen: 1000 W

Dit toestel wordt in het bijzonder aanbevolen voor gebouwen waar een verhoogd risico bestaat dat er andere materialen dan fecaliën en toiletpapier, zoals maandverbanden, watten en andere hygiënische materialen in het toilet zullen worden geworpen.  Het is aanbevolen voor kantoren, bedrijven en openbare gebouwen. Diameter van de aansluiting perszijde: 32/40 mm; Diameter van de aansluitingen toevoerzijde: 1 x 100 mm (afvalwater uit toiletten); 1 x 32/40 mm - bovenaan (afvalwater uit wastafels, gootstenen, vaatwassers, wasmachines); 1 x 32/40 mm - onderaan (afvalwater uit badkuipen, douches, bidets); Lengte:175 mm; Breedte: 450 mm; Hoogte: 270 mm
Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,


Ruim aanbod aan pompen en vermalers, onder andere: sanisplit, afvalwaterpompen, Persrioolpompput, VUILWATER POMP INSTALLATIE, Vuilvaterpompen, Rioolwaterpompen, opvoerinstallatie, vermalers, pompvermalers, vermalers voor WC, Pompputen, Pompunits, Broyeur.

Terug naar de inhoud