WC-FLU - Amerikaanse+Europese pompen+opvoerinstallatie+rioolagreggaten

Ga naar de inhoud


WCFLU50

WCFLU 45

WCFLU

Moderne toiletpot geïntegreerd met een efficiënte pompvermaler. Maakt het mogelijk om een elegant, normaal toilet te installeren op eender welke plaats in huis. Vermaalt fecaliën en toiletpapier en pompt ze weg tot op een hoogte van 9 m of een afstand van 150 m. De automatische werking wordt gestart met een knop. Geen spoelbak vereist. Porselein van hoogwaardige kwaliteit. Geïntegreerde terugslagklep. Kwaliteitsvolle houten, gelakte wc-bril. Uiterst stille motor. Moderne constructie.

De ideale oplossing.

WC-FLU neemt minder plaats in dan een traditioneel toilet. Er is geen spoelbak nodig - het volstaat om water aan te sluiten met een aansluiting van 1/2". Het systeem wordt geactiveerd door op een knop te drukken. Het elektroventiel dat zuiver water aanvoert, blijft open. Na een tijdje slaat de pomp aan, die het afvalwater in de toiletpot aanzuigt, vermaalt en wegpompt. Op het einde wordt de toiletpot gespoeld met zuiver water zoals bij een normaal toilet. De grote capaciteit garandeert gebruikscomfort.
Technische gegevens
WCFLU
Koop
nu!
catalogus- kaart
type waaier
vrije
doorlaat mm
behuizing
van de pomp
debiet
max. l/min.
hoogte
max. m
vermogen van de motor kW
volt
45
OPENvermaler
polymeer
277 9 600 230
50
OPENvermaler
polymeer 277 9 600 230

WCFLU I 45 I

Diameter van de aansluiting perszijde: 32/40 mm; Lengte: 330 mm; Breedte: 380 mm; Hoogte: 490 mm;

WCFLU I 50 I

Diameter van de aansluiting perszijde: 32/40 mm; Lengte: 510 mm; Breedte: 350 mm; Hoogte: 470 mm;

Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,

Ruim aanbod aan pompen en vermalers, onder andere: sanisplit, afvalwaterpompen, Persrioolpompput, VUILWATER POMP INSTALLATIE, Vuilvaterpompen, Rioolwaterpompen, opvoerinstallatie, vermalers, pompvermalers, vermalers voor WC, Pompputen, Pompunits, Broyeur.

Terug naar de inhoud