SLANG IN DE MUUR - VANTUBO NL

Distributed by
Distributed by
menu
Ga naar de inhoud
PRATICO
TwUw webbrowser is niet geschikt om deze video af te spelen.<br /><br />Kijk het op het scherm van een normale computer met een verouderde browser.
De slang is verborgen in de muur en komt eruit wanneer u wilt.

Pratico

U hebt een slang van de gewenste lengte ter beschikking in het stofzuigcontact. Vooraleer u begint schoon te maken, trekt u de slang uit tot de gewenste lengte en na het stofzuigen schuift de slang zelf weer in de muur.
Wat een gemak!
U hoeft niet telkens de slang uit te rollen voor het schoonmaken en hem daarna weer op te rollen. De slang heeft geen opslagruimte nodig. U kunt nog sneller schoonmaken. Het volstaat om het stofzuigcontact te openen, de slang tot de gewenste lengte uit te trekken en te stofzuigen.
Dit moet vóór het pleisteren gebeuren!
Gelet op de specifieke kenmerken van deze oplossing moet u al in de fase van het aanleggen van de installatie beslissen. Voor deze installatie zijn andere installatiematerialen en een andere installatietechniek noodzakelijk dan bij het klassieke centrale stofzuigsysteem. Het is niet moeilijk of ingewikkeld om dit soort installatie aan te leggen, op voorwaarde dat bepaalde regels uit de handleiding worden nageleefd.

Pratico
Uw webbrowser is niet geschikt om deze video af te spelen.<br /><br />Kijk het op het scherm van een normale computer met een verouderde browser.
De slang is verborgen in de muur en komt eruit wanneer u wilt.

Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,

Terug naar de inhoud