WAAROM? - VANTUBO NL

Distributed by
Distributed by
menu
Ga naar de inhoud

Werkingsprincipe.

De centrale unit wordt geïnstalleerd op één plaats die de gebruiker zelf kiest. Het buizennetwerk verbindt deze unit met de stofzuigcontacten die op gemakkelijk bereikbare plaatsen in de hele woning te vinden zijn. Het systeem wordt opgestart door op de knop op de greep van de stofzuigslang te drukken of het uiteinde van de slang in het contact te steken. De slang van 7 of 9 meter, afgewerkt met een gepaste borstel of zuigmond, reikt tot elke hoek van uw huis.

De lucht met stof wordt aangezogen naar de unit en wordt na zuivering naar buiten afgevoerd. Het stofreservoir wordt elke 5-6 maanden geleegd. De stofzuigkracht blijft altijd op hetzelfde niveau. Er is geen geluidsoverlast. De unit heeft een geluidsdempende behuizing en wordt gemonteerd in een verafgelegen ruimte.


De gebruiker komt niet in contact met het stof.
Het stofreservoir kan worden geleegd zonder het stof aan te raken.

Geen contact met het stof.
Uw webbrowser is niet geschikt om deze video af te spelen.<br /><br />Kijk het op het scherm van een normale computer met een verouderde browser.
contactloos legen van het stofreservoir.

+ Eenvoudig gebruik.

Het systeem wordt automatisch ingeschakeld. U stopt gewoon het uiteinde van de slang in het contact of drukt op de knop op de handgreep. De stofzuigcentrale krijgt dan een signaal en wordt opgestart. Schoonmaken is eenvoudiger omdat de gebruiker enkel een handige, lichte en lange stofzuigslang gebruikt, waarmee hij in alle hoeken kan komen.

+ Simpele bediening.
Onze centrale stofzuigsystemen gebruiken cyclonische filtering met een aanvullende polyestervulling. Ze vergen dus geen lastig onderhoud. Het volstaat om eenmaal per zes maanden de filter onder stromend water te spoelen. Ook het stofreservoir hoeft slechts om het half jaar te worden geleegd. Om het uzelf gemakkelijker te maken, kunt u er een gewone plastic zak in aanbrengen.

Het onderhoud is erg gemakkelijk.
De filter wordt gemiddeld elke 5-6 maanden gereinigd / gespoeld.

Het onderhoud is heel eenvoudig.
Uw webbrowser is niet geschikt om deze video af te spelen.<br /><br />Kijk het op het scherm van een normale computer met een verouderde browser.
u reinigt/spoelt gemiddeld elke 5-6 maanden de filter.

Betere levenskwaliteit!


+ Geen lawaai.
Onze centrale stofzuiger maakt geen lawaai zoals een gewone stofzuiger, want hij staat in een verafgelegen, gesloten ruimte. Hierdoor hoort u enkel een licht luchtgeruis in uw woning. Dit stoort niet wanneer u een gesprek voert, naar muziek luistert of wanneer uw huisgenoten slapen.

+ Klaar om te werken.
Onze centrale cyclonstofzuigers zijn altijd klaar om te werken. U hoeft niet voortdurend de stofzak te vervangen, zoals bij ouderwetse stofzuigers. Ons filtersysteem zorgt voor doeltreffende zuigkracht, of het stofreservoir nu vol of leeg is. De zuigkracht blijft maandenlang stabiel en even sterk. Niet zoals bij gewone stofzuigers, die enkel goed zuigen als de stofzak net is vervangen.

+ Zonder verplaatsing van de stofzuiger.
Onze centrale stofzuiger is heel gemakkelijk te gebruiken, want u hoeft hem niet te verplaatsen. In tegenstelling tot een zware draagbare stofzuiger, die voortdurend tegen de meubels botst en heel wat ruimte inneemt.

+ Veiligheid.
De spanning van 230 V gaat enkel tot de centrale unit. De stofzuigcontacten worden gevoed met 12 V, een spanning die veilig is voor de mens.

Voordelig voor uw portefeuille!


+ Minder stroomverbruik.
Ons centrale stofzuigsysteem is uitgerust met een speciaal filtersysteem. Dit zorgt voor doeltreffend stofzuigen, terwijl het tegelijk heel wat minder energie verbruikt dan andere stofzuigers.

+ Verbruiksgoederen?
U hoeft voor onze centrale stofzuigers niet voortdurend verbruiksgoederen bij te kopen. De filtervulling spoelt u eenmaal per half jaar uit onder stromend water. U vervangt hem pas na 3-4 jaar gebruik. Voor het stofreservoir hoeft u geen speciale stofzakken te kopen en het stof wordt verzameld in een lichte en gemakkelijk te legen container.

+ Sneller schoonmaken.
Doordat onze centrale stofzuigers doeltreffend zuigen, het stof definitief uit de ruimtes verwijderen en eenvoudig te bedienen zijn, kunt u gemiddeld 25% tijd besparen in vergelijking met een draagbare stofzuiger. Dit zorgt voor voelbare financiële besparingen, zeker als u beroep doet op schoonmaakpersoneel.

Voordelen voor uw gezondheid

+ Stof definitief verwijderd.
Onze centrale stofzuigers verwijderen doeltreffend stof dat huisstofmijten en bacteriën bevat, die schadelijk zijn voor de gezondheid. De vuile lucht wordt gefilterd en daarna naar buiten afgevoerd.
Andere stofzuigers, zelfs die met een waterfilter, zuigen langs de ene kant het stof aan en laten dezelfde lucht, nadat die al dan niet goed is gefilterd, weer terug in de ruimte stromen.

+ Luchtverversing.
Onze centrale stofzuigers dragen bij aan de zuiveringen en verversing van de lucht in huis en verwijderen huisstofmijten en andere allergenen, zodat u hygiënischer kunt leven.

+ Verwijdering van allergenen.
Onze centrale stofzuigers voorkomen opstapeling van stof in uw woning en verwijderen alle schadelijke allergenen die bv. plantaardig fijnstof of dierenvacht te vinden zijn, waardoor de kans op allergische reacties wordt geminimaliseerd.

+ Veiligheid.
De spanning van 230 V gaat enkel tot de centrale unit. De stofzuigcontacten worden gevoed met 12 V, een spanning die veilig is voor de mens.


Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,

Terug naar de inhoud