Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

FLOW ELITE WTW VANTUBO - VANTUBO AIR

menu
Ga naar de inhoud
FLOW ELITE
Decentrale puntventilatiesysteem met warmteterugwinning.
Vereist geen plaatsing van ventilatiekanalen in het gebouw.
Installatie vereist slechts twee gaten met een diameter van 80 mm in de buitenmuur.
Het apparaat /de apparaten die in elke kamer op de buitenmuur zijn gemonteerd, zorgen voor een thermisch effectief ventilatiesysteem.

De geïntegreerde enthalpie-warmtewisselaar recupereert tot 91% van de warmte uit de buitengegooide lucht en voert deze met de lucht die van buiten naar binnen stroomt terug naar de kamer.
Het kan worden bestuurd door de AIR Guard-App, een paneel op het lichaam of een afstandsbediening.
Geïntegreerde CO2- en VOC-sensoren die de werking van het apparaat automatisch en continu aanpassen aan veranderende omstandigheden in de ruimte.
COLOR TRUST signalering luchtkwaliteit.
Het apparaat zorgt voor voldoende ventilatie van ruimtes met een oppervlakte tot 25 m2*.

Het geavanceerd filtersysteem van de stromende lucht verwijdert bacteriën, stof en andere vluchtige stoffen die gevaarlijk zijn voor mensen.

Meer over luchtvervuiling op pagina van Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu

 FLOW ELITE
WTW decentrale ventilatie unit.
Geïntegreerde LEDlamp.
Aanbevolen oppervlakte: _tot*25 m2_
Filters: G2, G4, F7 ( PM10, PM2,5 )
Sensoren: vocht, CO2, VOC
Thermisch rendement: tot 91%
Luchtdebiet sleep/min/med/max.: 10/17/26/37/42 m3/h
Stroomverbruik min/med/max: 3,6/5,5/9,0/17,5/20 W
Geluidsdruk min/med/max: 18/23/30/39 db(A) ( afstand 3 m )PRIJS vandaag: €1299 incl.BTW

MONTAGE
De apparaten nemen niet veel ruimte in. Ze zijn eenvoudig in de kamer op een buitenmuur te monteren. Het volstaat om twee gaten met een diameter van 80 in de muur te maken. Geïntegreerd in de gevel van het gebouw.  Geen administratieve rompslomp (bv. bouwvergunning), geen heftoestel of stellage nodig. Op elke verdieping. Eenvoudige montage. Aanleg van binnenuit.

Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,


Vragen ? Offerte ? Voorraadstatus ?Ik verstrek mijn persoonlijke gegevens vrijwillig en ik heb het recht om deze te wijzigen. Ik ga ermee akkoord om een beroep te doen op de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door vantubo.nl en de overdracht van marketinginformatie aan mij. Ik heb de informatie over het privacybeleid gelezen op vantubo.nl/privacy-policy.html en accepteer de voorwaarden ervan

*LET OP: Onze richtlijnen met betrekking tot de keuze van het geschikte  toestel voor een bepaalde ruimte zijn indicatief en maken geen deel uit  van het aanbod in de zin van toepasselijk recht. De gegevens zijn aangegeven op basis van materialen die wij van de  fabrikant hebben ontvangen, er is vanuit gegaan dat het een ruimte was  met een hoogte van maximaal 2,7 meter. Bij tweepijpstoestellen is de volgende formule gehanteerd:  vloeroppervlakte m2 x hoogte 2,7 meter x 2 ruimtevolumes per uur. In het geval van éénpijpstoestellen is vanuit gegaan dat er minstens  twee van dergelijke toestellen zouden werken in een ruimte en werd de  volgende formule gebruikt: vloeroppervlakte m2 x hoogte 2,7 meter x 0,5  ruimtevolume per uur. Lokale regelgeving kan verschillende luchtverversingen per uur  voorschrijven voor een bepaald type ruimte. Zie ook https://vantubo.nl/air/faq-wtw-ventilatie.html#Hoeveel
Terug naar de inhoud