Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

RHINOCOMFORT VANTUBO - VANTUBO AIR

menu
Ga naar de inhoud
RHINOCOMFORT
Decentrale puntventilatiesysteem met warmteterugwinning.
Het fotokatalische saneringssysteem van de stromende lucht verwijdert bacteriën, stof en andere vluchtige stoffen die gevaarlijk zijn voor mensen.
Vereist geen plaatsing van ventilatiekanalen in het gebouw. Installatie vereist slechts één gat met een diameter van 162 mm in de buitenmuur met een dikte van 24 tot 53 cm.
Het apparaat /de apparaten die in elke kamer op de buitenmuur zijn gemonteerd, zorgen voor een thermisch effectief ventilatiesysteem.
De geïntegreerde keramische "honingraat'' warmtewisselaar recupereert tot 90% van de warmte uit de lucht die naar buiten wordt geworpen en voert deze terug naar de kamer met de lucht die van buiten naar binnen stroomt.

Bediend met een afstandbediening.
Uitgerust met temperatuur-, vochtigheids- en helderheidssensoren die de werking van het apparaat aanpassen aan veranderende omstandigheden.
Drie ventilatorsnelheden, aangedreven door een borstelloze, ultrastille elektromotor met minimaal energieverbruik.
Handmatige modus haalt lucht van buitenaf (max. 30 minuten).
Handmatige modus om lucht naar buiten af ​​te voeren (max. 30 minuten).
Automatische modus inlaat 45 seconden / uitlaat 45 seconden.
Het apparaat zorgt voor voldoende ventilatie van ruimtes met een oppervlakte tot 50 m2 (hoogte tot 2,7 m). Het kan onafhankelijk werken of een onderdeel vormen van het volledige ventilatiesysteem van het gebouw, bestaande uit maximaal 65 apparaten. De MASTER-versie werkt zelfstandig of vormt de basis van een systeem dat bovendien uit 64 ondergeschikte apparaten in de SAT-versie bestaat.

RHINOCOMFORT 160RF
WTW decentrale ventilatie unit.
Aanbevolen oppervlakte: _tot*50 m2_
Filters: G3, Fotokatalyse
Thermisch rendement: tot 90%
Sensoren: Temperature, vocht, helderheids
Luchtdebiet sleep/min/med/max.: 15/28/48/68 m3/h
Stroomverbruik min/med/max: 2/3,8/6,6 W
Geluidsdruk min/med/max: 27/32/38 db(A) ( afstand 1,5 m )RHINOCOMFORT
160RF Master
DECENTRALE balansventilatie
UV LAMP, G3 FILTER,
VOCHTSENSOR, LICHTSENSOR
Openingen diam.: 162mm
Luchtdebiet max.: 68m3/h
Stroomverbruik max: 6,6W
Beschermingsklasse: IPX4
Energieklasse: _A_
Maximaal aantal SAT aangesloten: 63


PRIJS Vandaag:409 incl.BTW


RHINOCOMFORT
160RF Sat
DECENTRALE balansventilatie
UV LAMP, G3 FILTER,
VOCHTSENSOR, LICHTSENSOR
BEVAT GEEN AFSTANDSBEDIENING
Alle andere parameters zoals:
RHINOCOMFORT 160RF Master
Moet samenwerken met de
RHINOCOMFORT 160 RF Master


PRIJS vandaag: €398 incl.BTW


Alleen uitlaatventilator
ECOCOMFORT
ASPIRAVELO
afzuigventilator
VOCHTSENSOR, TIMER
Geen warmteterugwinning
Openingen diam.: 97,5 mm
Luchtdebiet max.: 82 m3/h
Stroomverbruik max: 19 W
Geluidsdruk: 38,2 db(A) ( afstand 1,5 m )
Beschermingsklasse: IPX4

PRIJS vandaag: €86 incl.BTWMONTAGE
De apparaten nemen niet veel ruimte in. Ze zijn eenvoudig in de kamer op een buitenmuur te monteren. Het volstaat om een gaten met een diameter van 162 mm in de muur te maken. Geïntegreerd in de gevel van het gebouw. Geen administratieve rompslomp (bv. bouwvergunning), geen heftoestel of stellage nodig. Op elke verdieping. Eenvoudige montage. Aanleg van binnenuit.

Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,


Vragen ? Offerte ? Voorraadstatus ?Ik verstrek mijn persoonlijke gegevens vrijwillig en ik heb het recht om deze te wijzigen. Ik ga ermee akkoord om een beroep te doen op de verwerking van mijn persoonlijke gegevens door vantubo.nl en de overdracht van marketinginformatie aan mij. Ik heb de informatie over het privacybeleid gelezen op vantubo.nl/privacy-policy.html en accepteer de voorwaarden ervan
*LET OP: Onze richtlijnen met betrekking tot de keuze van het geschikte  toestel voor een bepaalde ruimte zijn indicatief en maken geen deel uit  van het aanbod in de zin van toepasselijk recht. De gegevens zijn aangegeven op basis van materialen die wij van de  fabrikant hebben ontvangen, er is vanuit gegaan dat het een ruimte was  met een hoogte van maximaal 2,7 meter. Bij tweepijpstoestellen is de volgende formule gehanteerd:  vloeroppervlakte m2 x hoogte 2,7 meter x 2 ruimtevolumes per uur. In het geval van éénpijpstoestellen is vanuit gegaan dat er minstens  twee van dergelijke toestellen zouden werken in een ruimte en werd de  volgende formule gebruikt: vloeroppervlakte m2 x hoogte 2,7 meter x 0,5  ruimtevolume per uur. Lokale regelgeving kan verschillende luchtverversingen per uur  voorschrijven voor een bepaald type ruimte. Zie ook https://vantubo.nl/air/faq-wtw-ventilatie.html#Hoeveel
Terug naar de inhoud