PUMPLIFT LW - Amerikaanse+Europese pompen+opvoerinstallatie+rioolagreggaten

Ga naar de inhoud
PUMPLIFT . LW .
Pompstation voor montage in de vloer op het laagste niveau van het gebouw. Aanbevolen om vuil water/afvalwater af te voeren uit dakgoten, afwateringsinstallaties en alle soort sanitaire installaties, met uitzondering van toiletten. Hermetisch, duurzaam reservoir met een capaciteit van 100 liter. Luik dat het gewicht van een mens kan dragen, geïntegreerd met een afvoerrooster, uitgerust met een sifon die de verspreiding van onaangename geuren voorkomt. De aansluitingen aan toevoerzijde laten toe om probleemloos afvalwater uit bijna alle richtingen aan te voeren.
PRIJS vandaag: € 1451 incl.BTW
Dankzij de pompen met speciale besturingssysteem en waaiers met grote doorlaten is het toestel de ideale oplossing om intensief afvalwater af te voeren, niet alleen in huishoudelijke omstandigheden. De temperatuur van het continu aangevoerde afvalwater mag niet meer dan 40oC bedragen. De temperatuur mag gedurende niet langer dan 5 minuten tot 60oC stijgen.
PUMPLIFT . LW .
Pompstation geïntegreerd met een vloerputje om vuil water/afvalwater af te voeren uit dakgoten, afwateringsinstallaties en alle soorten sanitaire installaties, met uitzondering van toiletten. Reservoir met een capaciteit van 100 l; Pomp met waaier van het type MONO; Vrije doorlaat: 10 mm; Spanning: 230 V; Vermogen: 0,55 kW; Max. debiet: 225 l/min; Max. opvoerhoogte: 11 m; Aansluiting perszijde: 40 mm; De set bevat: reservoir + buizen + pomp + besturing. Optioneel: beveiligings- en alarmpaneel, terugslagklep, klepafsluiter.
Technische gegevens
Soort afvalwater: uit sanitaire installaties, met uitzondering van toiletten.
Montage: in de vloer, op een lager niveau van het gebouw;
Capaciteit van het reservoir: 100 l
Aansluiting perszijde: 40mm
Afmetingen in cm: 58 x 54 x 67
Debiet: tot 225 l/min
Opvoerhoogte: tot 11 m

Afmetingen

Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,

Ruim aanbod aan pompen en vermalers, onder andere: sanisplit, afvalwaterpompen, Persrioolpompput, VUILWATER POMP INSTALLATIE, Vuilvaterpompen, Rioolwaterpompen, opvoerinstallatie, vermalers, pompvermalers, vermalers voor WC, Pompputen, Pompunits, Broyeur.

Terug naar de inhoud