PUMPMAX LW - Amerikaanse+Europese pompen+opvoerinstallatie+rioolagreggaten

Ga naar de inhoud
PUMPMAX  _LW_
Compact aggregaat om afvalwater weg te pompen uit installaties zoals wastafels, gootstenen, bidets, badkuipen, douches, wasmachines en vaatwassers. Bestemd voor montage op de vloer. De beperkte afmetingen en driehoekige vorm laten toe om het systeem vlot te monteren in het kastje onder de gootsteen of direct op de vloer onder de wastafel. Ergonomische, moderne behuizing met koolstoffilter die onaangename geurtjes voorkomt. Hermetisch reservoir met een capaciteit van 28 liter. Glad, wit, esthetisch. Geïntegreerde terugslagklep.
PRIJS vandaag: € 773 incl.BTW
Dankzij de pompen met speciale besturingssysteem en waaiers met grote doorlaten is het toestel de ideale oplossing om intensief afvalwater af te voeren, niet alleen in huishoudelijke omstandigheden.
PUMPMAX . LW .
Compact aggregaat om afvalwater weg te pompen uit wastafels, gootstenen, badkuipen, wasmachines, douches, bidets, urinoirs enz. Bestemd voor montage op de vloer. Reservoir met een capaciteit van 28 l; Pompen met waaier van het type MONO; Vrije doorlaat: 10 mm; Spanning: 230 V; Vermogen: 0,55 kW; Max. debiet: 225 l/min; Max. opvoerhoogte: 11 m; Aansluiting perszijde: 40 mm; De set bevat: reservoir + buizen + pomp + terugslagklep + besturing. Optioneel: beveiligings- en alarmpaneel, klepafsluiter.

Technische gegevens
Met één pomp.
Soort afvalwater: uit sanitaire installaties, met uitzondering van toiletten.
Montage: op de vloer, op hetzelfde niveau;
Capaciteit van het reservoir: 28 l
Aansluiting perszijde: 40mm
Afmetingen in cm: 40 x 40 x 39
Debiet: tot 225 l/min
Opvoerhoogte: tot 11 m

Afmetingen

Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,

Ruim aanbod aan pompen en vermalers, onder andere: sanisplit, afvalwaterpompen, Persrioolpompput, VUILWATER POMP INSTALLATIE, Vuilvaterpompen, Rioolwaterpompen, opvoerinstallatie, vermalers, pompvermalers, vermalers voor WC, Pompputen, Pompunits, Broyeur.

Terug naar de inhoud