VORTOBOX C 102PRG - Amerikaanse+Europese pompen+opvoerinstallatie+rioolagreggaten

Ga naar de inhoud
VORTOBOX . C 102PRG .
Pompstation voor montage op de vloer. De aansluiting aan de toevoerzijde D110 op een hoogte van 14 cm laat toe om verschillende installaties aan te sluiten die op hetzelfde of een hoger niveau gelegd zijn. Reservoir van 100 l. Pomp met amerikaanse vermaler PROVORE die de kans dat de pomp door andere materialen dan fecaliën en toiletpapier geblokkeerd raakt, tot een minimum beperkt.  De set bevat ook een besturingspaneel met overbelastingsbeveiliging voor de pompen, een alarmsysteem met BMS-aansluitingen en een optionele GSM-module die met behulp van SMS’en berichten over de werking van het pompstation doorstuurt.
PRIJS vandaag: € 2732 incl.BTW
VORTOBOX . C 102PRG .
Pompstation voor montage op hetzelfde niveau als de installaties waaruit het afvalwater moet worden weggepompt. Aansluiting toevoerzijde DN110 op 14 cm van de vloer. Reservoir met een capaciteit van 100 l; Pomp met vermaler van het type PROVORE; Vrije doorlaat: vermaler; Spanning: 230 V; Vermogen: 0,75 kW; Maximaal debiet: 150 l/min; Maximale opvoerhoogte: 12 m; Aansluiting perszijde: 1"1/2G; De set bevat: reservoir + buizen + 1 pomp + elektronisch besturingspaneel met overbelastingsbeveiliging/alarm met BMS-aansluitingen. Optioneel: terugslagklep, klepafsluiter, GSM-module die met behulp van SMS’EN berichten over de werking van het station doorstuurt.
Technische gegevens
Soort afvalwater: uit sanitaire installaties, met inbegrip van toiletten.
Aansluiting toevoerzijde op 14 cm van de vloer.
Montage: op hetzelfde vloerniveau
Capaciteit van het reservoir: 100 l
Aansluiting perszijde: 1"1/2G
Afmetingen in cm: 44 x 54 x 62
Debiet: tot 150 l/min
Opvoerhoogte: tot 12 m
Afmetingen

Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,

Ruim aanbod aan pompen en vermalers, onder andere: sanisplit, afvalwaterpompen, Persrioolpompput, VUILWATER POMP INSTALLATIE, Vuilvaterpompen, Rioolwaterpompen, opvoerinstallatie, vermalers, pompvermalers, vermalers voor WC, Pompputen, Pompunits, Broyeur.

Terug naar de inhoud