VORTOBOX S 102LSG - Amerikaanse+Europese pompen+opvoerinstallatie+rioolagreggaten

Ga naar de inhoud
VORTOBOX . S 102LSG .
Pompstation met één pomp voor montage op het laagste niveau van het gebouw, ook in de vloer. Functionele en economische
oplossing voor het probleem om afvalwater af te voeren uit sanitaire installaties op plaatsen waar de aanleg van een vrijvervalinstallatie moeilijk of onmogelijk is. Hermetisch, duurzaam, rechthoekig reservoir van beperkte omvang uit kunststof met een capaciteit van 100 l. Ideaal voor aansluiting van installaties die op hogere niveaus in woongebouwen gelegd zijn. Aansluitingen aan toevoer- en perszijde op dezelfde plaats.
PRIJS vandaag: € 3775 incl.BTW
VORTOBOX . S 102LSG .
Compact pompstation voor montage op het laagste niveau van het gebouw, ook in de vloer. Reservoir met een capaciteit van 100 l; Pomp met vermaler van het type OMNIVORE; Vrije doorlaat: vermaler; Spanning: 230 V; Vermogen: 1,1 kW; Maximale capaciteit; 160 l/min; Maximaleopvoerhoogte: 26 m; Aansluiting perszijde: 1"1/2G; De set bevat: reservoir + buizen + 1 pomp + besturing. Optioneel: terugslagklep, klepafsluiter, besturingspaneel met overbelastingsbeveiliging voor de pompen, alarm, BMS-aansluitingen, GSM-module die met behulp van SMS’EN berichten over de werking van het station doorstuurt.
Technische gegevens
Met één pomp.
Soort afvalwater: uit sanitaire installaties, met inbegrip van toiletten.
Montage: op de vloer, in de vloer
Capaciteit van het reservoir: 100 l
Aansluiting perszijde: 1"1/2G
Afmetingen in cm: 44 x 54 x 62
Debiet: tot 160 l/min
Opvoerhoogte: tot 26 m
Afmetingen
Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,


Ruim aanbod aan pompen en vermalers, onder andere: sanisplit, afvalwaterpompen, Persrioolpompput, VUILWATER POMP INSTALLATIE, Vuilvaterpompen, Rioolwaterpompen, opvoerinstallatie, vermalers, pompvermalers, vermalers voor WC, Pompputen, Pompunits, Broyeur.

Terug naar de inhoud