VORTOSET 102PRG - Amerikaanse+Europese pompen+opvoerinstallatie+rioolagreggaten

Ga naar de inhoud
VORTOSET . 102PRG .
Pompstation met één pomp voor montage in de vloer op het laagste niveau van het gebouw. Hermetisch, duurzaam reservoir met een capaciteit van 180 liter. Luik dat het gewicht van een mens kan dragen,
geïntegreerd met een
afvoerrooster uitgerust met een sifon die de verspreiding van onaangename geuren voorkomt. De aansluitingen aan toevoerzijde laten toe om probleemloos afvalwater uit bijna alle richtingen aan te voeren.  
PRIJS vandaag: € 3285 incl.BTW
VORTOSET . 102PRG .
Volledig pompstation voor montage in de vloer op het laagste niveau van het gebouw. Geïntegreerd met een vloerputje. Reservoir met een capaciteit van 180 l; Pomp met vermaler van het type PROVORE; Vrije doorlaat: vermaler; Spanning: 230 V; Vermogen: 0,75 kW; Maximaal debiet; 150 l/min; Maximale opvoerhoogte: 12 m; Aansluiting perszijde: 50 mm; De set bevat: reservoir + buizen + 1 pomp + 1 terugslagklep + besturingspaneel met overbelastingsbeveiliging voor de pompen, alarm, BMS-aansluitingen; Optioneel: klepafsluiter, GSM-module die met behulp van SMS’EN berichten over de werking van het station doorstuurt.
Technische gegevens
Met één pomp.
Soort afvalwater: uit sanitaire installaties, met inbegrip van toiletten.
Montage: in de vloer, op een lager niveau van het gebouw;
Capaciteit van het reservoir: 180 l
Aansluiting perszijde: 50mm
Afmetingen in cm: 53 x 53 x 76
Debiet: tot 150 l/min
Opvoerhoogte: tot 12 m
Afmetingen
Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,


Ruim aanbod aan pompen en vermalers, onder andere: sanisplit, afvalwaterpompen, Persrioolpompput, VUILWATER POMP INSTALLATIE, Vuilvaterpompen, Rioolwaterpompen, opvoerinstallatie, vermalers, pompvermalers, vermalers voor WC, Pompputen, Pompunits, Broyeur.

Terug naar de inhoud