VORTOSET 240VX - Amerikaanse+Europese pompen+opvoerinstallatie+rioolagreggaten

Ga naar de inhoud
VORTOSET . 240VX .
Pompstation met twee pompen voor montage in de vloer op het laagste niveau van het gebouw. Deze oplossing wordt in het bijzonder aangeraden voor gebouwen waar er permanente mogelijkheid moet worden gegarandeerd om afvalwater af te voeren. Het pompstation werkt zelfs wanneer er één van de pompen defect raakt.
Hermetisch, duurzaam reservoir met een capaciteit van 180 liter. Luik dat het gewicht van een mens kan dragen, geïntegreerd met een afvoerrooster, uitgerust met een sifon die de verspreiding van onaangename geuren voorkomt. De aansluitingen aan beide zijden laten toe om probleemloos afvalwater uit bijna alle richtingen aan te voeren.
PRIJS vandaag: € 3411 incl.BTW
VORTOSET . 240VX .
Volledig pompstation met twee pompen voor montage in de vloer op het laagste niveau van het gebouw. Geïntegreerd met een vloerputje. Reservoir met een capaciteit van 180 l; Pompen met waaier van het type VORTEX; Vrije doorlaat: 40 mm; Spanning: 230 V; Vermogen: 1,1 kW; Max. debiet: 433 l/min; Max. opvoerhoogte: 17 m; Aansluiting perszijde: 50 mm; De set bevat: reservoir + buizen + 2 pompen + 2 terugslagkleppen + elektronisch besturingspaneel met overbelastingsbeveiliging voor de pompen, alarm, BMS-aansluitingen, GSM-module die toelaat om het pompstation te besturen/controleren met behulp van een applicatie op uw smartphone/tablet. Optioneel: klepafsluiter.
Technische gegevens
Met twee pompen.
Soort afvalwater: uit sanitaire installaties, met inbegrip van toiletten.
Montage: in de vloer, op een lager niveau van het gebouw;
Capaciteit van het reservoir: 180 l
Aansluiting perszijde: 50mm
Afmetingen in cm: 53 x 53 x 76
Debiet: tot 433 l/min
Opvoerhoogte: tot 17 m
Afmetingen

Wilt u iets bespreken?
We bellen u zo dadelijk terug.
Van maandag tot vrijdag
tussen 10.00u en 17.00u.
Als u een andere moment verkiest,

Ruim aanbod aan pompen en vermalers, onder andere: sanisplit, afvalwaterpompen, Persrioolpompput, VUILWATER POMP INSTALLATIE, Vuilvaterpompen, Rioolwaterpompen, opvoerinstallatie, vermalers, pompvermalers, vermalers voor WC, Pompputen, Pompunits, Broyeur.

Terug naar de inhoud